Ο Κύκλος του Ευ Ζην

  Καλώς ήρθατε στο ερωτηματολόγιο «Ο κύκλος του EY ZHN» της MINETΤA.

  Το παρόν ερωτηματολόγιο αυτοαναφοράς έχει σκοπό να βοηθήσει τον χρήστη του να αποκτήσει επίγνωση για την ποιότητα της ζωής του σε διάφορους τομείς και να λάβει προτροπές για βελτίωση, όπου τις χρειάζεται.

  Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 25 ερωτήσεις που καλύπτουν διάφορους τομείς της ζωής και απαντώνται μέσω μίας κλίμακας επιλέγοντας έναν αριθμό από το 1 μέχρι το 5 που σας εκφράζει περισσότερο. Αν κατά τη συμπλήρωση μίας ερώτησης είστε ανάμεσα σε δύο αριθμούς, επιλέξτε τον μεγαλύτερο. Να θυμάστε ότι για να λάβετε μία όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική εικόνα για τον εαυτό σας, είναι σημαντικό να απαντάτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

  Μπορείτε να επαναλαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ίσως κάθε 2 ή 3 μήνες, τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ώστε να εντοπίζετε τυχόν αλλαγές που έχουν προκύψει.

  Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε μία νέα σελίδα για να κατεβάσετε δωρεάν τα αποτελέσματά σας.

  Την περίοδο των τελευταίων 30 ημερών, πόσο σας αντιπροσωπεύουν κατά μέσο όρο οι παρακάτω ερωτήσεις;


  Τα προσωπικά σας δεδομένα και στοιχεία δεν κρατούνται και δεν αποθηκεύονται πουθενά. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται πλήρως ανώνυμα.

  «Ο κύκλος του ΕΥ ΖΗΝ» δεν είναι κλινικό ψυχομετρικό εργαλείο διάγνωσης (δεν έχει δεχτεί στάθμιση), αλλά δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους από πτυχιούχο ψυχολόγο. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τη δουλειά του ειδικού. Για το λόγο αυτό, η χρήση του από τους συμμετέχοντες θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν μόνο ένα περίγραμμα ορισμένων θεμάτων της ζωής τους, αλλά όχι να προβούν σε ψυχολογική αξιολόγηση ή θεραπεία. Ως εκ τούτου, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δε φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο που θα αξιοποιήσουν οι χρήστες τα αποτελέσματα που θα λάβουν.

  Κόκκινη παπαρούνα, η εύθραυστη

  Πορτοκαλί καλέντουλα, η ευαίσθητη 

  Κίτρινος ηλίανθος, ο προσαρμοστικός

  Ανοιχτό Πράσινο νούφαρο, το ανθεκτικό

  Πράσινος κισσός, ο εξελισσόμενος